In mijn praktijk voor hooggevoeligheid Hart op weg begeleid ik mensen weer in contact te komen met hun eigen hooggevoeligheid, welke vaak ver weggestopt is. Hij lijkt zo aanwezig door alle overprikkeling, maar is als kwaliteit vaak juist verborgen geraakt. Hooggevoeligheid heeft in de basis met VOELEN te maken en vaak is het overleven en nadenken geworden. Door de aandacht meer te verplaatsen naar het lichaam, naar het intuitief opstellen van voorwerpen én het verbinden met de natuur begeleid ik mensen meer richting het voelen. Denken en voelen komt hierdoor meer in evenwicht.
Steeds vaker ben ik met clienten in de natuur te vinden. De Indianen noemen het bos hun kerk. Hier vinden zij inspiratie en verbinding met moeder Aarde en vader ‘de Grote Geest’. Bij elke wandeling blijkt steeds weer dat alle antwoorden in de natuur te vinden zijn. Je stelt een vraag aan de natuur, kijkt waar je oog op valt en waar je dat intuitief aan doet denken. Dit blijkt dan het antwoord op jouw vraag te zijn. Dat is niet iets vaags, dat is eigenlijk heel simpel. De natuur weerspiegelt gewoon wat er in jou leeft. Vanuit psychologisch oogpunt kun je dat projectie noemen. Vanuit spiritueel oogpunt is alles verbonden en dus; zo buiten, zo binnen.
Ga je mee op zoek naar de Indiaan in jou?
liefs, Sjoukje

Gepubliceerd op LinkedIn  https://www.linkedin.com/posts/sjoukje-pattipeiluhu-blokhuis-361791138_ga-je-mee-op-indianenwandeling-in-mijn-praktijk-activity-6910515628936208384-XBib?utm_source=linkedin_share&utm_medium=member_desktop_web