“Super bedankt voor de waardevolle HSP bijeenkomsten. De sfeer, de rust, de kaarsjes, het ontmoeten van gelijkgestemden , het samen mediteren en uitwisselen van ervaringen was enorm fijn. Het heeft me erg geholpen op mijn pad. Het is toch anders dan in een ’therapie-sessie’ omdat je hier echt als gelijkgestemden dingen uitwisselt. En ook gewoon stil kan zijn als je dat wilt.”

“Ik vond alles fijn aan de HSP bijeenkomsten; het mediteren, de andere deelnemers, de muziek, alle extra informatie en tips die voorbij kwamen, even niks moeten en tot mezelf komen.”

“Je bent een heel bijzondere vrouw, je straalt zoveel warmte uit. Iedere keer als ik van je terugkom voel ik me als herboren”.

“Dank je wel. Dit is weer heel leerzaam. Even weer alles op een rijtje zetten. Ook al gebeuren er geen heftige dingen in je leven, je moet toch alert blijven ook op kleinere zaken. Vele kleintjes maken één grote.”

Deelnemers aan de HSP bijeenkomsten thema: 'HSP Algemeen'

Welko in de HSP familie: samen zijn, oefenen en delen met gelijkgestemden

In een groepje van 5-7 hooggevoeligen elke maand bij elkaar komen om ervaringen te delen en te oefenen in het leren omgaan met en tot bloei laten komen van je eigen hooggevoeligheid. Hierover met elkaar dingen uit te wisselen rondom bepaalde thema’s en samen te oefenen in meditatie, ontspanning en bewustwording om in verbinding te blijven met jezelf en de bron van het leven. Hierbij wordt ook gebruik gemaakt van muziek, beeldmateriaal, boeken om uit te lenen etc. Elk half jaar starten er nieuwe groepjes met andere thema’s. Er is altijd veel ruimte voor inbreng aan onderwerpen vanuit de groep, samen maken we het tot iets moois.

Hoe vaak? Elke maand.
Hoe lang? 5 maanden
Waar? Praktijkruimte Hart op weg, Dillestraat 21, Nijmegen-Noord.
Wanneer? Meeste bijeenkomsten zijn op de donderdag-avond. HSP-mannenbijeenkomsten is op de vrijdagmiddag.
Hoe laat? Donderdagavond 18.45 inloop met thee, begin om 19.00 tot 20.30. Vrijdagmiddag is inloop 15.45, begin 16.00 tot 17.30.
Kosten? 150 euro excl BTW.
Past dit bij mij? Je bent eventueel welkom vooraf voor een vrijblijvende kennismaking met mij en de praktijkruimte om te kijken of het bij je past. We kunnen dan kijken waar jouw vragen en behoeftes liggen op het gebied van hooggevoeligheid en bewustwording. Deze kennismaking kost 49 euro.

 

Referenties

Wat cliënten zeggen

Jouw boek

“Hoi Sjoukje, een paar weken geleden kocht ik je boek ‘Hart op weg’ voor mezelf. Vandaag de rust en tijd genomen om zelf te gaan lezen, wat een herkenning. Bedankt voor het schrijven van je boek en daarmee je openhartigheid. Vandaag zocht ik een cadeau voor iemand; jouw boek won het van een fles wijn en bloemen.”

Vakvrouwschap

“Het was fijn om samen dit stukje van mijn “reis” te doen. Nogmaals dank❤️
Voor je betrokkenheid, de liefdevolle inzet waarmee je ook streng kon zijn en je vakvrouwschap.”
(Peter, 64 jaar)

Technieken leren

“Sjoukje heeft mij bijzonder goed geholpen.  Ik heb een aantal technieken geleerd waardoor ik veel steviger in m’n schoenen sta. Als ik uit de bocht dreig te vliegen door een kettingreactie van emoties weet ik nu hoe ik weer “terug op aarde” kan komen.  De begeleiding van Sjoukje kan ik iedereen die hooggevoelig is aanraden.”
(Lenie, 62 jaar)

Snel begrepen worden

“De bijeenkomsten met Sjoukje waren altijd zeer constructief. Het contact met haar was warm, van mens tot mens en niet van cliënt tot therapeut. Wanneer je als twee hsp’ers tegenover elkaar zit is het direct vertrouwd. Je hebt niet zoveel woorden nodig om duidelijk te maken hoe je je voelt. Ik voelde me altijd direct begrepen.”

Contactformulier